Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Εν αναμονής της συνάντησης Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ, που αναμένεται εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως αυτό που περιμένουμε είναι την επισφράγιση της αίσθησης που υπάρχει ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Βάσκο προπονητή, με τον σχεδιασμό άλλωστε να γίνεται με βάση τις εισηγήσεις του.
Επίσης, αναφέρθηκε στην επίδραση που μπορεί να έχει για τους Πειραιώτες η κατάκτηση του Europa League από την Άστον Βίλα και στις πληροφορίες, ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις στους «ερυθρόλευκους» και την Μπράιτον για τη μεταγραφή του Κοστίνια.
Μάλιστα, πρόσθεσε πως αυτό μπορεί εύκολα να επιφέρει και μεταγραφή δεύτερου δεξιού μπακ για τον Ολυμπιακό, και δη του Τσάπρα που είναι εδώ και καιρό στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο