Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το θέμα του νέου του προπονητή με την επισημοποίηση της πρόσληψης του Γιάκομπ Νίστρουπ και σειρά παίρνει η μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μία από τις θέσεις που ενδιαφέρεται να δυναμώσει το «τριφύλλι» είναι αυτή του τερματοφύλακα και σοβαρή υποψηφιότητα για να ντυθεί στα πράσινα έχει βάλει ο Φλόριαν Βίγκελε, που τέθηκε αντιμέτωπος του ΠΑΟ στα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν για το Europa League.
Διαβάστε επίσης...
Ο πανύψηλος (2.05μ.) γκολκίπερ είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους «πράσινους», που θεωρούν ότι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να καπαρώσει τη φανέλα του βασικού, ενώ όντας 25 ετών είναι προφανές ότι διαθέτει και σημαντική μεταπωλητική αξία.
Δεν είναι απλή η περίπτωσή του, πάντως, από τη στιγμή μάλιστα που θα δώσει και το «παρών» στο προσεχές Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Αυστρίας και αναλόγως των εμφανίσεών του -αν φυσικά αγωνιστεί- μπορεί να υπάρξει ισχυρός ανταγωνισμός για την απόκτησή του.
Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και αναμένονται εξελίξεις το προσεχές χρονικό διάστημα με τον Βίγκελε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο