Μέσα από την εκπομπή Center Fox της Foxbet, ο Βασίλης Βέργης αποκάλυψε την ανάδοχο εταιρεία που ανέλαβε τα έργα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ όπως δήλωσε η άδεια αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Βέργης στη Foxbet:
Διαβάστε επίσης...
«Έχουμε ανάδοχο για τα έργα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η κατασκευαστική εταιρεία EKTER που δεν συμπεριλαμβάνεται στο construction των κατασκευαστικών εταιρειών που τρέχουν το έργο. Πήρε το έργο από τις δύο τράπεζες και νομίζω πως μέσα στη μέρα θα υπάρχει ανακοίνωση. Είναι θέμα ολίγων ημερών η κατασκευαστική άδεια. Μπορεί να έχει εκδοθεί και μέχρι την Παρασκευή η οικοδομική άδεια.
Το αντίστοιχο Υπουργείο επεξεργάζεται τις τελευταίες λεπτομέρειες. Έτσι, ολοκληρώνονται τα προκαταρκτικά βήματα για να ξεκινήσει το τρέξιμο και η κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, προκειμένου μέσα στο 2027 να είναι έτοιμες. Να παραδοθούν στον Παναθηναϊκό και για τον σύλλογο να ξεκινήσει μία άλλη εποχή».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο