Στα θέματα του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Super League ήταν και το GLT (τεχνολογία γραμμής γκολ) και συγκεκριμένα η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού είχε χρησιμοποιηθεί την περίοδο 2024-25 σε όλους τους αγώνες των Stoiximan Play off (θέσεις 1-4), καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εκείνης της περιόδου.

Το θέμα συζητήθηκε στο συμβούλιο αλλά απόφαση δεν πάρθηκε, και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προχωρήσει αφού όπως ειπώθηκε, το κόστος για το συγκεκριμένο σύστημα ανέρχεται στο 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που θεωρείται υψηλό. 

Σύμφωνα πάντως, με την ανακοίνωση της Λίγκας... «ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να αξιολογηθούν από τις ΠΑΕ-Μέλη οι παράμετροι της πρότασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, σχετικά με την εισαγωγή συστήματος «Goal Line Cameras», για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους».

Επίσης, επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες ενώ έγινε η εγγραφή των νέων μελών, της Καλαμάτας δηλαδή και του Ηρακλή που από σήμερα και επίσημα ανήκουν στη Super League.

Τι ανακοίνωσε σήμερα η Super League - Το "αγκάθι" για την goal line κάμερα
Intime

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

- Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την τελική επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Stoiximan Super League (ανδρών) Playoffs Group 1-4, Playoffs Group 5-8 και Playouts καθώς και των βαθμολογικών πινάκων Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League Κ19, Κ17, Κ15. Επίσης ομόφωνα εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα Κυπέλλου Super League K19.

- Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την εγγραφή των νέων μελών του Συνεταιρισμού, ήτοι των Π.Α.Ε. ΠΟΤ Ηρακλής και Π.Σ. Καλαμάτα, οι οποίες προβιβάστηκαν από τη Super League 2.

- Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να αξιολογηθούν από τις ΠΑΕ-Μέλη οι παράμετροι της πρότασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, σχετικά με την εισαγωγή συστήματος «Goal Line Cameras», για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Τι ανακοίνωσε σήμερα η Super League - Το "αγκάθι" για την goal line κάμερα
Intime