Στην αναζήτηση (τουλάχιστον) δύο τερματοφυλάκων βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Νίκος Μπότης δεν θα παραμείνουν στο Λιμάνι. Ο πρώτος δεν υπολογίζεται και ο δεύτερος θα πάει σε άλλη ομάδα για να έχει χρόνο συμμετοχής.

Στο Λιμάνι λοιπόν ψάχνουν για δύο κίπερ, που θα είναι πίσω από τον Κωνσταντή Τζολάκη αν δεν πωληθεί και ήδη βρέθηκε ο πρώτος. Ο λόγος για τον Δημήτρη Στουρνάρα, ο οποίος είναι ο εκλεκτός για να τοποθετηθεί τρίτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων έπειτα από τη γεμάτη σεζόν που είχε με τον Ηρακλή, οδηγώντας τον στην άνοδο στη Superleague.

Ο 24χρονος πορτιέρε αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ολυμπιακού έχοντας αγωνιστεί στον Πανιώνιο και από το καλοκαίρι του 2024 βρισκόταν στον Γηραιό με τον οποίο μέτρησε συνολικά 40 συμμετοχές με 26 γκολ παθητικό και 19 ανέπαφες εστίες.