Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Μάριος Οικονόμου έχασε τη μάχη για τη ζωή, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί.

Ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με τους γιατρούς να δίνουν καθημερινά μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά τραύματα που υπέστη.

Σύμφωμα με όσα αναφέρει το epiruspost.gr, οι αρχές στα Γιάννενα προχωρούν άμεσα στην πλήρη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Μάριο Οικονόμου.

Μετά την τραγική κατάληξη του νεαρού ποδοσφαιριστή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διαδικασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί, πιθανότατα αύριο Τρίτη (2/6), προκειμένου να αποτυπωθούν με τον πλέον επίσημο και επιστημονικό τρόπο τα αίτια θανάτου, τα οποία αποδίδονται στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ο 33χρονος κατά τη σύγκρουση έξω από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Την ίδια ώρα, η Τροχαία Ιωαννίνων συνεχίζει τη συλλογή στοιχείων για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος. Στο ατύχημα είχε εμπλακεί ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχει ήδη δώσει κατάθεση στις αρχές.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και στον εντοπισμό επιπλέον αυτόπτων μαρτύρων που ενδεχομένως να ρίξουν περισσότερο φως στις ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης.

Παράλληλα, τόσο το αυτοκίνητο όσο και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Μάριος Οικονόμου έχουν μεταφερθεί σε ειδικό χώρο της Αστυνομίας ώστε να είναι στην διάθεση πραγματογνωμόνων.