Ο Ντέγιαν Λόβρεν τόνισε πως πιθανότατα μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του συμβολαίου του, στις 30 Ιουνίου.
Ο 36χρονος Κροάτης ουσιαστικά παραδέχθηκε αυτό που οι φίλοι του Δικεφάλου υποψιάζονταν εδώ και καιρό, δηλαδή ότι η συνεργασία του με τον σύλλογο δεν θα συνεχιστεί.
Διαβάστε επίσης...
Οι δηλώσεις του Ντέγιαν Λόβρεν
Πώς ήταν η σεζόν σου με τον ΠΑΟΚ;
«Δεν ήταν κακή σεζόν, αλλά δεν ήταν ούτε καλή. Οπότε βρισκόμαστε κάπου στη μέση. Ξεκινήσαμε το πρώτο μισό της σεζόν, μέχρι περίπου τον Δεκέμβριο και όλα ήταν καλά. Πρώτη ή δεύτερη θέση, πάντα στην κορυφή. Αλλά μετά, το τελευταίο μέρος της δεύτερης σεζόν ήταν ουσιαστικά πτωτικό.
Όπως γνωρίζετε, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Μερικές φορές δεν μπορείς να λογοδοτήσεις για τραυματισμούς, δεν μπορείς να λογοδοτήσεις για κάποιες τραγωδίες, επειδή έχουμε βιώσει κάποιες με οπαδούς μας που πέθαναν και άλλα πράγματα, οπότε δεν ήταν εύκολη χρονιά στο τέλος, λόγω των τελευταίων τεσσάρων ή πέντε μηνών».
Θα μείνεις στον ΠΑΟΚ;
«Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Πιθανότατα θα είμαι ελεύθερος. Θα δούμε τι θα γίνει».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο