Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ο οποίος αποφάσισε πως θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό κι έφυγε από το Λιμάνι ως ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και υπέγραψε στη Νυρεμβέργη, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για μία ομάδα που στηρίζει παίκτες-ταλέντα, ενώ πριν από ενάμιση χρόνο πούλησε τον Στέφανο Τζίμα στην Μπράιτον με ένα ποσό γύρω στα 26 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, ο Καλογερόπουλος είχε στα χέρια του πρόταση και από τη Μόντσα, ωστόσο επέλεξε τη Νυρεμβέργη καθώς εκεί θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και αποτελεί μια πρόκληση για τον ίδιο. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ θα έχει για προπονητή τον άλλοτε σπουδαίο Γερμανό στράικερ, Μίροσλαβ Κλόζε.
Kalimera, Alexios! #fcn pic.twitter.com/xSmtYRGwPY — 1. FC Nürnberg (@1_fc_nuernberg) June 12, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο