Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα της ομάδας. Έτσι, το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πάρμα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και ανεβάζοντας ξανά τις μετοχές του στη Serie A.
Η Πάρμα επιθυμεί να διατηρήσει τον 29χρονο άσο στο ρόστερ της και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Τορίνο ετοιμάζεται να καταθέσει τη δική της πρόταση, επιχειρώντας να αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα για την υπογραφή του παίκτη.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Άντι Κάλτσιο, η ομάδα του Τορίνο σχεδιάζει να προσφέρει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους, για την αγορά των δικαιωμάτων του Στρεφέτσα.
Confirmado: El Torino pidió información al Olympiacos por Gabriel Strefezza.
Mientras, el Parma está en conversaciones con el club griego para recuperar a Strefezza tras su cesión por €4.5 millones + bonos que no se alcanzaron. pic.twitter.com/VElkoT9tnu — (@Andy_Calcio) June 13, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο