Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, που μετά τις σερί αποχωρήσεις, ετοιμάζεται να προβεί και σε αποκτήσεις ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport, στο Τριφύλλι βρίσκονται στην τελική ευθεία για τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους Τριαντάφυλλο Τσάπρα, Έλμιν Ράστοντερ, Ετιέν Καμαρά και Λούκας Τσάβες.

Στην τελική ευθεία για 4 ο Παναθηναϊκός - Επαφές με Κομπότη για Τσάπρα!
AP

Επαφές για Τσάπρα

Όσον αφορά στον Έλληνα μπακ του Λεβαδειακού, αναμένεται να υπάρξει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη των Βοιωτών, Γιάννη Κομπότη, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για ενδεχόμενο deal με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι τα δίνουν όλα για τους Ράστοντερ, Καμαρά και Τσάβες, έτσι ώστε να ενισχύσουν τις γραμμές τους, αφού θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγωνίζεται ως φορ, ο δεύτερος ως χαφ και ο τρίτος ως τερματοφύλακας.

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται καθοριστικές, καθώς η "πράσινη" διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία του Γιάκομπ Νίστρουπ θέλει να κλείσει τις βασικές τρύπες του ρόστερ πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Στην τελική ευθεία για 4 ο Παναθηναϊκός - Επαφές με Κομπότη για Τσάπρα!
Live Sport