Με την πώληση του Κοστίνια στην Μπράιτον και τον Ροντινέι να λογίζεται πια ως εξτρέμ από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Πάμπλο Μαφέο για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά ήθελε και τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα ως παρτενέρ του πρώην, πλέον, παίκτη της Μαγιόρκα.
Εντέλει, ο Έλληνας μπακ από τον Λεβαδειακό μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφονται σε άλλες εγχώριες λύσεις, αφού είναι απαραίτητη και για την ευρωπαϊκή λίστα η παρουσία αρκετών Ελλήνων παικτών.
Διαβάστε επίσης...
Έτσι, στο προσκήνιο έρχονται οι περιπτώσεις δύο πρώην ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών και ο λόγος γίνεται για τον Μάριο Βρουσάι και τον Μανώλη Σάλιακα. Ο πρώτος τα πήγε πολύ καλά στη σεζόν 2025-26 με τη φανέλα της πορτογαλικής Ρίο Άβε και μέτρησε 1 γκολ και 2 ασίστ σε 32 συμμετοχές, με τον Σάλιακα από την πλευρά του να ολοκληρώνει την παρουσία του στην Βundesliga με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι, η οποία δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο διεθνής οπισθοφύλακας κατέγραψε 20 εμφανίσεις, σημείωσε 1 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού και αναμένονται εξελίξεις το προσεχές χρονικό διάστημα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο