Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στον Κυριάκο Κυριάκο στο Fox Insider του Foxbet.gr ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη συνεργασία και τις στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ και εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο αποχαιρετισμού του προς τον κόσμο της ομάδας.

Το παράπονο του Ραζβάν: "Ήθελα διαφορετικό αντίο στον κόσμο του ΠΑΟΚ"
Intime

Μάλιστα στο πρώτο πρώτο teaser της συνέντευξης ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε πως ο πιο φυσιολογικός τρόπος θα ήταν να αγκαλιαστούν και να δώσουν τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Είμαι ευχαριστημένος για ό,τι πέτυχα εδώ στον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος για τις φανταστικές στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος από τους τίτλους που κερδίσαμε μαζί. Το μόνο, το μόνο που λυπάμαι είναι ότι θα ήθελα να είχα έναν διαφορετικό τρόπο αποχαιρετισμού με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Υπήρχαν άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την αρνητικότητα σ’ αυτές τις στιγμές. Ήταν τρελό αυτό που συνέβη σ’ αυτές τρεις, τέσσερις εβδομάδες των διακοπών. Ο πιο φυσιολογικός τρόπος θα ήταν εγώ κι ο κύριος Σαββίδης να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιάσει ο ένας τον άλλο. Να πω ευχαριστώ στον κύριο Σαββίδη, γιατί είναι ο άνθρωπος που με έκανε να ζήσω αυτή την περίοδο», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το παράπονο του Ραζβάν: "Ήθελα διαφορετικό αντίο στον κόσμο του ΠΑΟΚ"
Intime