Τα δεδομένα για το θέμα των διαιτητών στα ντέρμπι της νέας σεζόν και την πιθανή σκέψη της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο επίκεντρο είναι το ζήτημα των διαιτητών που θα σφυρίζουν τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος τη νέα σεζόν και σε αυτό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε πως η ΑΕΚ πιθανότατα να ρίξει στο τραπέζι μια πρόταση να διευθύνουν τα ντέρμπι της κανονικής περιόδου Έλληνες διαιτητές (με ξένο στο VAR), ενώ εκείνα των playoffs ξένοι διαιτητές.

Η ΑΕΚ θα προτείνει Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος τόνισε δεν τον βρίσκει σύμφωνο αυτό ως ιδέα, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια ότι οι ορισμοί και οι διαιτησίες των playoffs τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έχουν αλλάξει σε ένα βαθμό τη στάση της ΑΕΚ προς την ΚΕΔ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει μόνο το όνομα του Μπαρίνοφ στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.