Μεγάλα ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου «χτυπά» ο Ηρακλής ελέω της παρουσίας του Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική ηγεσία.

Είναι γνωστό ότι ο άλλοτε προπονητής της Νάπολι επιχειρεί να πείσει τον Λορέντσο Ινσίνιε να ντυθεί στα κυανόλευκα, ενώ την ίδια στιγμή έχει ζητήσει και την απόκτηση του Ματία Ντε Σίλιο.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα, είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του «Γηραιού» με τον άλλοτε διεθνή δεξιό μπακ της Γιουβέντους και της Μίλαν, ο οποίος, πάντως, έχει μείνει ανενεργός από το καλοκαίρι του 2025, όταν και έμεινε ελεύθερος από τη «Μεγάλη Κυρία». 

O Mατία Ντε Σίλιο
ΙnTime

Ο 33χρονος άσος έχει μετρήσει 133 συμμετοχές με τους Μιλανέζους και 117 με τη Γιούβε, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν και από τις Λυών και Έμπολι. Με τη «σκουάντρα ατζούρα» είχε καταγράψει 40 συμμετοχές και πρόκειται αναμφίβολα για ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με κορυφαίες παραστάσεις στην καριέρα του.

Βέβαια, η αγωνιστική του απραξία είναι ένα σημαντικό θέμα, αλλά φαίνεται ότι ο Ματσάρι έχει εγγυηθεί για τη χρησιμότητα του Ντε Σίλιο, με τον Ηρακλή να γυρίζει μετά από 9 χρόνια στη Super League και θέλει να εμφανιστεί πολύ δυνατός.