Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διακοπές για έναν μήνα, «γέμισαν μπαταρίες» και ρίχνονται γεμάτοι προσδοκίες και υψηλούς στόχους στους απαιτητικούς ρυθμούς της προετοιμασίας.
Ο Πάμπλο Μαφέο ήταν το νέο πρόσωπο σήμερα, με δεδομένο πως οι Φορτούνης και Στουρνάρας έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το ίδιο ισχύει και για τον Πορτογάλο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αφίχθη σήμερα τα ξημερώματα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους», στους οποίους μετράει ήδη δύο θητείες.
Διαβάστε επίσης...
Επιστροφές δανεικών
Οι Καμπελά, Παπακανέλλος, Στρεφέτσα, Γιάρεμτσουκ και Μπετανκόρ επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους και έδωσαν ξανά το παρών στο Ρέντη.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 11 Ιουλίου στην Ολλανδία, ενώ το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 25 Ιουλίου.
Season 2026/27 begins pic.twitter.com/GiFsaMjXPm — Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 29, 2026
Ready for pre-season. pic.twitter.com/e5Jhop3UXN — Olympiacos FC (@olympiacosfc) June 29, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο