Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αποψινή πρεμιέρα του Τζέικομπ Νίστρουπ στον πάγκο Παναθηναϊκού κόντρα στην Χέλμοντ και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (01/07) στις 6 το απόγευμα την Χέλμοντ και ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα τελευταία νέα στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Το σημερινό ματς με την Χέλμοντ θα είναι ευκαιρία για να δοκιμάσει κάποια πράγματα των προπονήσεων και σε συνθήκες αγώνα ο Νίστρουπ. Είναι χαμηλής δυναμικής ο αντίπαλος προφανώς. Δεν θα βγουν συμπεράσματα φυσικά για τον Παναθηναϊκό, είναι το πρώτο μόλις φιλικό. Περισσότερο ξεμούδιασμα είναι, αλλά έχει το ενδιαφέρον του και για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Θα δουν κάποια νέα αποκτήματα αλλά και έναν προπονητή που μιλάει και είναι παρεμβατικός φουλ. Θα δοκιμάσει ο Νίστρουπ δύο ενδεκάδες, λογικά. Δεν θα παίξουν φυσικά Ντε Φράι και Ράστοντερ, που προπονήθηκαν χθες. Το να ξεφύγει ο παίκτης απο την διαδικασία των καθημερινών προπονήσεων και να μπει σε ρυθμό αγώνα είναι σημαντικό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε την κίνηση απόκτησης του Σέχου ως επένδυση του «τριφυλλιού» για το μέλλον και εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης της ομάδας.
Ο Δεσύλλας επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, λόγω και των ευρωπαϊκών προκριματικών, εξ ου και έχει βάλει μπροστά το plan b μετά τον Κρίστιανσεν, που έχει πλέον πολύ λίγες πιθανότητες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο