Χρειάστηκαν μόλις 3 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που άνοιξε η διάθεση των εισιτηρίων, ώστε να εξαντληθούν τόσο οι διαδικτυακά διαθέσιμες θέσεις όσο και εκείνες που διατέθηκαν διά ζώσης από το Αλεξάνδρειο.

Οι φίλαθλοι του Άρη είχαν σχηματίσει ουρές έξω από το Παλέ από τις 06:00 το πρωί, περιμένοντας για περισσότερες από πέντε ώρες προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα περισσότερα από 1.000 διαθέσιμα διαρκείας που βγήκαν στην αγορά.

Άρης: Διαρκείας τέλος σε 3’39”

Παράλληλα, ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η ζήτηση μέσω διαδικτύου, με χιλιάδες φίλους της ομάδας να επιχειρούν ταυτόχρονα να αποκτήσουν το δικό τους «μαγικό χαρτάκι», γεγονός που οδήγησε στην αστραπιαία εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.

Ουσιαστικά, οι φίλαθλοι του Άρη έχουν ήδη δεσμεύσει όλες τις εναπομείνασες θέσεις, προχωρώντας σταδιακά στην ολοκλήρωση των αγορών τους. Σε περίπτωση που κάποιες συναλλαγές δεν ολοκληρωθούν, τα αντίστοιχα εισιτήρια θα επιστρέψουν προσωρινά στο σύστημα, ωστόσο εκτιμάται πως θα γίνουν ξανά ανάρπαστα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.