Την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ, με τον ίδιο τον παίκτη να δείχνει "ζεστός" στο ενδεχόμενο να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Κοπεγχάγη, όμως φέρεται να έχει ζητήσει από τους Δανούς να τον παραχωρήσουν στον Δικέφαλο του Βορρά, από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε ότι ο δανέζικος σύλλογος δεν τον προορίζει για βασικό.
Διαβάστε επίσης...
Δανεισμός με οψιόν αγοράς
"Αφού δεν θα παίζω βασικός, αφήστε με να πάω στον ΠΑΟΚ που με θέλει και εκεί θα παίξω", φέρεται να είπε o Χατζηδιάκος, σύμφωνα με το sfina.gr, στους παράγοντες της Κοπεγχάγης και είναι πλέον πολύ πιθανό, η μεταγραφή του στον Δικέφαλο να κλείσει έως το Σαββατοκύριακο, με δανεισμό αρχικά και οψιόν αγοράς στο επόμενο καλοκαίρι.
Με την φανέλα της Κοπεγχάγης ο 29χρονος διεθνής στόπερ έχει αγωνιστεί σε συνολικά 85 παιχνίδια, μετρώντας 5 γκολ και 3 ασίστ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο