Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει "παίξει" πολύ για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Παντελής Χατζηδιάκος μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος Έλληνας διεθνής για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι επαφές τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Κοπεγχάγη, με τις πιθανότητες για οριστική συμφωνία να θεωρούνται πλέον μεγάλες.
Διαβάστε επίσης...
Προχωρημένες οι επαφές, τι απομένει
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ώστε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Υπάρχει ξεκάθαρο σημείο επαφής αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου, τόσο για τις αποδοχές του παίκτη όσο και για τη χρονική διάρκεια.
Πλέον οι επαφές για να ολοκληρωθεί η συμφωνία εστιάζονται στις συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη, αφού οι Ασπρόμαυροι πρέπει να τα βρουν και με την ομάδα της Δανίας στο οικονομικό κομμάτι ώστε να κλείσει η μεταγραφή. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028, ωστόσο οι Δανοί δεν έχουν πρόβλημα να συναινέσουν στην παραχώρησή του με αντάλλαγμα ένα ποσό μεταξύ ενός και ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χατζηδιάκος έχει ήδη μιλήσει με τον Αλέσιο Λίσι, ο οποίος του εξήγησε το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, η περίπτωσή του αρέσει στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λέο Μάτος, που τρέχουν εν πολλοίς τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο