Το πρώτο μέρος θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 18 Ιουλίου και, μετά από σύντομη επιστροφή στην Αθήνα, η ομάδα θα ταξιδέψει ξανά στις Κάτω Χώρες έως τις 2 Αυγούστου. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν ολόκληρο τον περσινό κορμό, με μοναδική σημαντική απουσία τον Ορμπελίν Πινέδα, που παραμένει με την εθνική Μεξικού.
Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του κεντρικού χαφ που αποτελεί προτεραιότητα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει φιλικά με Ντε Γκράαφσαπ, Φίτεσε, Χρόνινχεν, Σαμσουνσπόρ, Τσβόλε και Σιντ Τρούιντεν.
Διαβάστε επίσης...
Παράλληλα, προχωρούν και οι αποχωρήσεις, με τον Χρυσόπουλο να συνεχίζει στον Αστέρα AKTOR, τον Σόσα να έχει μετακομίσει στην Ανόρθωση, ενώ για τους Πιερό, Φερνάντες και τον νεαρό Κολιμάτση αναζητούνται λύσεις μέσω μεταγραφής ή δανεισμού, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο