Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στο βεβαρημένο ιατρικό δελτίο της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, επισημαίνοντας ότι συνολικά επτά ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα και παραμένουν εκτός δράσης.
Στα θετικά, σημείωσε ότι ο Ντεσπότοφ έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο υπογράμμισε πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Παράλληλα, ανέφερε πως ο Θυμιάνης τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση και θα απουσιάσει από το αυριανό (07/07, 19:00) φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε ότι ο σχεδιασμός του «δικεφάλου του Βορρά» προβλέπει την προσθήκη περίπου επτά ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Ο Χατζηδιάκος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Θεσσαλονικείς, ενώ ο Σανταμαρία αποτελεί τον βασικό στόχο για τη μεσαία γραμμή, με τις επαφές να έχουν σημειώσει πρόοδο. Παράλληλα, στο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση ενός νεαρού εξτρέμ.
Η υπόθεση του Γιαννούλη παραμένει ανοιχτή, με αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Τέλος, σχετικά με τις αποχωρήσεις, ανέφερε πως ο διεθνής με το Μεξικό Σάντσες βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και θα παραχωρηθεί εφόσον προκύψει μια ικανοποιητική οικονομική πρόταση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο