Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το 3/3 στις νίκες στις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας.

Οι Κύπριοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι  και μάλιστα στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης σκόραραν με τον Μιραμόν, με το τέρμα να ακυρώνεται ορθά ως οφσάιντ. Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά με την ομάδα της Λάρνκας να δείχνει πιο έτοιμη από τον Δικέφαλο και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αναπτυχθεί ορθολογικά, χωρίς όμως να τα καταφέρνει ιδιαίτερα.

Στο 8ο λεπτό μετά από λάθος του Τσιφτσή και κόντρα της μπάλας στα σώματα, ο Ιβάνοβιτς σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, αλά αστόχησε. Τα πολλά λάθη έκαναν τον Αλέσιο Λίσι να εκραγεί στον πάγκο φωνάζοντας στους παίκτες του να συγκεντρωθούν.

Η εικόνα της ΑΕΚ Λάρνακας ήταν καλύτερη από τον Δικέφαλο και στο 18ο λεπτό σκόραρε με δυνατό σουτ του Ιβάνοβιτς μέσα από την περιοχή των «ασπρόμαυρων».   Ο Αλέσιο Λίσι έκανε νωρίς την πρώτη αλλαγή, αφού ο Χατσίδης μπήκε στη θέση του Μπέρδου στο 18.

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε επικίνδυνη κατάσταση στο 24΄όταν ένα μακρινό σουτ του Πέλκα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντιπάλου.

Oι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν σε 1-1 στο 32ο λεπτό με έναν τρομερό γκολ του Χατσίδη. Ο νεαρός οδήγησε την μπάλα μπροστά του και με ένα ξερό αριστερό έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μούφτιτς.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και στο 35΄ ο Γκόμεζ έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά με τον Μούφτιτς να αποκρούει εντυπωσιακά. Το σύνολο του Λίσι αν και πίεζε δεν κατάφερνε να βγάζει φάση, καθώς στην τελευταία πάσα έκανε συνεχώς λάθος.

Στο 45΄ ο Γκόμεζ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μιραμόν και είδε την κίτρινη κάρτα, με τους δυο τους μετά να ανταλλάσσουν ευχές στα ισπανικά/

Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος με τους Κύπριους όμως να μπαίνουν και πάλι καλύτερα χωρίς ωστόσο να απειλούν την εστία του Τσιφτσή.

Παρόλα αυτά οι «ασπρόμαυροι» ήταν που βρήκαν το γκολ, αφού στο 60΄ο Χατσίδης σούταρε, ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε και ο Γερεμέγεφ σε κενή εστία σκόραρε για το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιωάννου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.

Ο Λίσι στο 64ο λεπτό έκανε αρκετές αλλαγές και με την ένδοια που υπάρχει στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε εκεί ο Γκρεγκ Τέιλορ! Ο Τάισον μπήκε στο 72΄και στο 73ο λεπτό σκόραρε με τρομερή εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 3-2.

Από εκεί κι έπειτα ο ΠAOK κυκλοφορούσε με ηρεμία στην μπάλα και 81΄ο Τέιλορ λίγο έλειψε να σκοράρει με πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Το 3-2 υπέρ του Δικεφάλου έμεινε μέχρι το τέλος και οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν και στο τρίτο τους φιλικό.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

1ο μέρος: Τσιφτσής, Γκόμεζ, Μιχαηλίδης, Ελουστόντο, Λύρατζης, Τσοπούρογλου, Ζαφείρης, Πέλκας, Μπέρδος (18΄ Χατσίδης), Ζίβκοβιτς, Γερεμέγεφ.

2ο μέρος: Τσιφτσής (64΄ Μοναστηρλής), Γκόμεζ (64΄ Ντούνγκα), Μιχαηλίδης (64΄Μπαταούλας), Ελουστόντο (64΄Κοσίδης), Λύρατζης (64΄ Κένι, Καμαρά, Ζαφείρης (64΄Τέιλορ), Πέλκας (64΄Κωνσταντέλιας), Χατσίδης (72΄Τάισον), Ζίβκοβιτς (64΄Μπάλντε), Γερεμέγεφ (64΄Μύθου).