Πέταρ Στάνιτς: Εξέλιξη που μπορεί να δείχνει πολλά για το μέλλον του στη Λουντογκόρετς, μιας και όπως έγινε γνωστό ο Σέρβος έμεινε εκτός αποστολής και στο δεύτερο παιχνίδι της βουλγαρικής ομάδας, με την Τέουτα, λίγες ώρες μετά από αυτό κόντρα στη Σεπτέμβρι Σόφια, όπου ο 24χρονος ήταν ξανά μη διαθέσιμος.
Με βάση τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Πέταρ Στάνιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει πως είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν... ρελάνς στο φινάλε.
"Πολύ προχωρημένες συζητήσεις"
Ο Ολυμπιακός... φουλάρει για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σέρβου ποδοσφαιριστή, με Βούλγαρο δημοσιογράφο να αναφέρει ότι το deal μεταξύ Ερυθρολεύκων και Λουντογκόρετς είναι πολύ κοντά, ενώ τονίζεται ότι η μεταγραφή θα φτάσει στα 9 εκατομμύρια ευρώ.
Η Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τη Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του Σέρβου διεθνούς Πέταρ Στάνιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε ως πρώτος σκόρερ του UEL την περασμένη σεζόν. Φερόμενο ποσό μεταγραφής: 9 εκατομμύρια ευρώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μετόντι Σουμάνοφ.
Όλα δείχνουν πλέον ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τη... μάχη με την Κόβεντρι, που μπήκε δυναμικά στο να κάνει δικό της τον Πέταρ Στάνιτς, με τα πράγματα να φαίνονται πολύ προχωρημένα και άμεσα θα υπάρχουν και οι οριστικές ανακοινώσεις.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο