Ο Πέταρ Στάνιτς βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία να υποστηρίζουν πως η μεταγραφή του διεθνούς Σέρβου μεσοεπιθετικού είναι θέμα χρόνου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει να καταβάλουν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ στη Λουντογκόρετς για την απόκτηση του 24χρονου άσου, ο οποίος αποτελούσε εδώ και αρκετό διάστημα έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών.
Ο Στάνιτς, που διαθέτει σερβικό και κροατικό διαβατήριο, αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να καλύψει τόσο τις θέσεις στον άξονα όσο και τα άκρα της επίθεσης, προσφέροντας σημαντική ευελιξία στο επιθετικό κομμάτι.
Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λουντογκόρετς, καταγράφοντας 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 16 γκολ και 13 ασίστ, επιδόσεις που τον ανέδειξαν σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του βουλγαρικού πρωταθλήματος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο