Διονύσης Δεσύλλας: Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Κρίστιανσεν, ο Παναθηναϊκός δρομολογεί την περαιτέρω ενίσχυσή του, όπως τόνισε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το βάρος πέφτει πλέον σε στόπερ και χαφ. Πάντα είναι ανοιχτό το θέμα του Φαν Ντρόγκελεν. Τουλάχιστον αυτές τις δύο μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός και βλέπουμε», ανέφερε.

«Ο Νίστρουπ μετά την απογευματινή προπόνηση θα βγάλει την αποστολή. Θα είναι η πρόβα τζενεράλε για το ματς με την Πάκσι, οπότε θα δούμε τις σκέψεις του για το πρώτο ματς των προκριματικών, την επόμενη Πέμπτη. Το έξτρα ημίωρο που θα γίνει με την Ραπίντ αποφασίστηκε για να δοθεί χρόνος και σε κάποιους άλλους παίκτες», είπε ο Διονύσης Δεσύλλας για το φιλικό με την Ραπίντ στη Βιέννη.