ΠΑΟΚ: Παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά και με την... βούλα είναι ο Μπαπτίστ Σανταμαρία, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Αλέσιο Λίσι και όπως αναφέρει ρεπορτάζ της AS ο Ιταλός ήταν εκείνος που επέλεξε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βαλένθια αντί του Μικέλ Βέσγκα, σύμφωνα με όσα είχε δει από τον Γάλλο στη La Liga.
«Ο Μικέλ Βέσγκα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, υπό τις οδηγίες του Τέρζιτς, αλλά θα μπορούσε να είναι ο επόμενος παίκτης που θα παραχωρηθεί, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης της μεσαίας γραμμής της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Το πρώτο βήμα είναι να επιτευχθεί η συμφωνία με τον σύλλογο για τη λύση του συμβολαίου του, και στη συνέχεια θα εξετάσει τις επιλογές που θα αρχίσουν να προκύπτουν.
Ο βετεράνος μέσος, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αγωνίστηκε ελάχιστα με τον Βαλβέρδε την περασμένη σεζόν και η θητεία του στη Μπιλμπάο φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν για αυτόν, αλλά τελικά ο Αλέσιο Λίσι επέλεξε ένα διαφορετικό προφίλ παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του. Τον Σανταμαρία της Βαλένθια.
Τώρα η Μαγιόρκα χτυπάει την πόρτα του Βέσγκα. Μετά τον υποβιβασμό, το πρότζεκτ ουσιαστικά ξεκινά από το μηδέν και ο Λουίς Γκαρσία είναι αναγκασμένος να ενισχύσει κάθε θέση, ειδικά τη μεσαία γραμμή», αναφέρει το ρεπορτάζ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο