Διονύσης Δεσύλλας: Τα… κακώς κείμενα αλλά και την εξήγηση της χθεσινής ήττας του Παναθηναϊκού από την Ραπίντ Βιέννης κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.
«Είναι ένα φιλικό που προσγειώνει τον Παναθηναϊκό και του υπενθυμίζει ότι έχει αρκετά πράγματα να φτιάξει. Ειδικά αν σε ένα ματς, δείχνει αρκετές από τις αδυναμίες του. Έβγαλε προβλήματα στο κομμάτι της άμυνας και της εκτέλεσης. Η Ραπίντ περίμενε στο μισό γήπεδο και έβγαινε στην κόντρα. Και τα τρία γκολ της είναι από παιδικά λάθη, κακές τοποθετήσεις, αργές αντιδράσεις. Εύκολα γκολ, δηλαδή.
Ο Πένια αιφνιδιάστηκε, δεν υπολόγισε σωστά στο τέταρτο τέρμα. Δεν ήταν καλός και ο αγωνιστικός χώρος, το ζέσταμα το έκαναν σε διπλανό χώρο. Ήταν ένα κλικ κάτω και σε επίπεδο εντάσεων. Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν πρέπει να τον πιάσει και πανικός. Δεν ήταν σούπερ ομάδα ούτε όταν κέρδισε τον Άγιαξ, το ξέρουν αυτό στον Παναθηναϊκό, όπως και το που χρειάζεται ενίσχυση. Απαγορεύονται τέτοια λάθη με την Πάξι», σχολίασε.
Παράλληλα ο Διονύσης Δεσύλλας επισήμανε ότι ο τραυματισμός του Ίνγκασον φαίνεται σοβαρός, εντός της ημέρας θα κάνει μαγνητική και ακολούθως θα μάθουμε το διάστημα που θα λείψει, όπως και ο Καλάμπρια, ενώ ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια καινούργια εξέλιξη με τον Φαν Ντρόνγκελεν και εκτίμησε πως ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να κλείσει το θέμα με τον στόπερ όσο το δυνατόν πιο άμεσα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο