Ορμπελίν Πινέδα: Ο Μεξικανός είπε το αντίο στην ΑΕΚ, αποφασίζοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Μοντερέι, με την Ένωση να ανακοινώνει την αποχώρησή του, όπως και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα την σπουδαία μεταγραφή που ολοκλήρωσε.
Ο έμπειρος μέσος αποχωρεί από τη χώρα μας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και από την οικογένειά του, με την σύζυγό του, Γκαμπριέλα Ρος να λέει το δικό της αντίο τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στην Ελλάδα μέσω ανάρτησης στα social media.
"Για πάντα η Ελλάδα μου” , έγραψε η σύζυγος του Ορμπελίν Πινέδα ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την φιέστα της ΑΕΚ στο τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε, όπου φαίνονται τόσο ο Μεξικανός όσο και τα δύο παιδιά τους.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο