Ήταν εξαιρετικές οι εμφανίσεις του Αζεντίν Ουναΐ στο Μουντιάλ 2026 με το Μαρόκο και είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες για την απόκτησή του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να διατηρεί ο Άγιαξ το προβάδισμα για να τον κάνει δικό του, η σαουδαραβική Αλ Ιτιχάντ έχει κάνει με τη σειρά της την κίνησή της για τον μέσο της Χιρόνα (δεν θα μείνει στον ισπανικό σύλλογο από τη στιγμή που υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία), αλλά ο Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ βάζει στο κόλπο τόσο τον Πναναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό.

O Oυναΐ
InTime

Ο Ουναΐ έπαιξε στους «πράσινους» ως δανεικός από τη Μαρσέιγ τη σεζόν 2024-25 και δεν είναι μυστικό ότι στο «τριφύλλι» θα τον ήθελαν ξανά και… μόνιμο αυτή τη φορά, κάτι που αναφέρει και ο Κονούρ, ενώ για τους Πειραιώτες υποστηρίζει ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις για τον 26χρονο χαφ.

Και στο «τριφύλλι» και στους «ερυθρόλευκους» ψάχνονται να ενισχυθούν με ένα καλό 8άρι και μένει να φανεί αν μπορεί να προκύψει μάχη «αιωνίων» για την απόκτησή του.