Η ΑΕΚ ψάχνει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ορμπελίν Πινέδα και στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Κρις Κάνγκουα.

Για τον χαφ της Χάποελ Μπερ Σεβά η Ένωση είχε δείξει ενδιαφέρον και το περσινό καλοκαίρι, όταν ο παίκτης από τη Ζάμπια είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους αγώνες με τους «κιτρινόμαυρους» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με ισραηλινό δημοσίευμα να αναφέρει ότι όχι απλά τον εξετάζουν και πάλι οι πρωταθλητές, αλλά ήδη έχουν προχωρήσει και στην κατάθεση πρότασης στη Χάποελ.

O Kινγκς Κάνγκουα
InTime

Ο 27χρονος Κάνγκουα έχει συμβόλαιο έως το 2028 και, όπως και ο Πινέδα, είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις, αφού δεν αγωνίζεται μόνο ως 8άρι, αλλά έχει την ευχέρεια να καλύπτει τόσο τη θέση του δεξιού χαφ όσο και να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Προφανώς στην ΑΕΚ έχουν και άλλους παίκτες στη μεταγραφική τους λίστα και μένει να φανεί πού θα… κάτσει η μπίλια για τη διάδοχη κατάσταση του Πινέδα στο ρόστερ της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς.