Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λεπτομέρειες μετά το tweet από τον έγκυρο Ισραηλινό δημοσιογράφο Όρι Κούπερ, ο οποίος σημειώνει ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον Κινγκς Κάνγκουα. Πρόκειται για ένα γνωστό όνομα, τον χαφ της Χάποελ Μπερ Σεβά, τον οποίο η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι στα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Conference League. Ο Κάνγκουα είναι 27 ετών, από τη Ζάμπια, και η Μπερ Σεβά τον είχε αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Κετσετζόγλου τόνισε ότι ο Κάνγκουα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Πινέδα, κυρίως την κίνηση στο γήπεδο, καθώς πρόκειται για έναν box-to-box χαφ. Υπενθύμισε ότι και πέρυσι είχε υπάρξει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και μάλιστα είχε γίνει σχετική ερώτηση στον Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος είχε μιλήσει θετικά για τον παίκτη. Τόσο ο Νίκολιτς όσο και ο Ριμπάλτα τον γνωρίζουν καλά, αφού πριν πάει στον Ερυθρό Αστέρα αγωνιζόταν στο ρωσικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκονταν και οι δύο: Ο Ριμπάλτα ως τεχνικός διευθυντής στη Ζενίτ και ο Νίκολιτς ως προπονητής στη Λοκομοτίβ.
Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει μιλήσει πολύ καλά για τον Κάνγκουα και, όπως είπε ο Κετσετζόγλου, έχει λογική να βρίσκεται το συγκεκριμένο όνομα στη λίστα. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την ΑΕΚ, καθώς η πληροφορία έχει βγει πολύ πρόσφατα. Παρ' όλα αυτά, επειδή ο δημοσιογράφος που το μετέφερε είναι σοβαρός, το θέμα έχει ενδιαφέρον. Ο Κάνγκουα είναι καλός ποδοσφαιριστής, με αρκετά στοιχεία του Πινέδα -όχι όλο το πακέτο, αλλά αρκετά- και υπήρχε συζήτηση και πέρυσι το καλοκαίρι.
«Αυτό κρατάμε μέχρι στιγμής», κατέληξε ο Κετσετζόγλου, προσθέτοντας ότι για οποιοδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο