Iδιαίτερα δραστήριος είναι ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι και υπάρχει πρόθεση για ενίσχυση και στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Φρανσίσκο Ορτέγκα και Μπρούνο Ονιεμαέτσι καλύπτουν θέσεις ξένων και μοιάζει απίθανο να παραμείνουν και οι δύο στο ρόστερ με αυτή τη συνθήκη, ενώ για τον Αργεντινό άσο η Ρίβερ Πλέιτ εμφανίζεται να κινείται έντονα για την απόκτησή του και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν τις επιλογές τους για να είναι καλυμμένοι, με την περίπτωση του Όσο να έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.
Διαβάστε επίσης...
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι θετικός για τον Ισπανό οπισθοφύλακα της Σεβίλλης, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ.
Φυσικά, για να προκύψει μεταγραφή θα πρέπει πρώτα να υπάρξει και αποχώρηση ενός εκ των Ορτέγκα ή Μπρούνο, αλλά σε ό,τι αφορά τον Όσο από τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ… άναψε κόκκινο είναι προφανές ότι δεν θα απασχολήσει περαιτέρω τους Πειραιώτες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο