Οι φίλοι του Δικεφάλου έδειξαν έμπρακτα τη δίψα τους να βρεθούν ξανά στην Τούμπα, με τον ρυθμό των πωλήσεων να ξεπερνά κάθε αρχική εκτίμηση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μέσα στις τέσσερις πρώτες ώρες από την έναρξη της διάθεσης είχαν ήδη διατεθεί περισσότερα από 2.000 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που ισοδυναμεί με τις συνολικές πωλήσεις που είχαν καταγραφεί στο τέλος της πρώτης ημέρας της περσινής καμπάνιας.

Το γεγονός αυτό αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Η αισιοδοξία που έχει δημιουργηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον σύλλογο, η παρουσία του Αλέσιο Λίσι στον πάγκο, οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά και οι προσδοκίες για μια ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, φαίνεται πως έχουν κινητοποιήσει τον κόσμο, ο οποίος σπεύδει να εξασφαλίσει τη θέση του στην Τούμπα.

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει σύντομα στη μάχη των ευρωπαϊκών προκριματικών έχει ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, οι οποίοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα σε κάθε σημαντική στιγμή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον Δικέφαλο επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσιάζει η διάθεση των διαρκείας, καθώς τα πρώτα μηνύματα δείχνουν πως η φετινή καμπάνια κινείται με αισθητά ταχύτερους ρυθμούς σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εκτιμούν ότι όσο πλησιάζουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια και ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, το ενδιαφέρον του κόσμου θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ έστειλαν από την πρώτη κιόλας ημέρα ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, αποδεικνύοντας ότι η Τούμπα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα... γιορτινά της για μια σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες.