Ο ΠΑΟΚ μπήκε με θετικό τρόπο στη νέα σεζόν, καθώς επικράτησε 3-2 της Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς για τον Β' Προκριματικό γύρο του Europa League.

Την ίδια στιγμή οι διοικούντες του Δικεφάλου κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις και να ισχυροποιήσουν το ρόστερ του Αλέσιο Λίσι, ενός προπονητή που όλοι στην Τούμπα πιστεύουν πάρα πολύ.

Πιέζει για ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, μιάς και δεν είναι μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ δουλεύει ακόμα, μεθοδικά, την υπόθεση.

Ο παίκτης μπορεί να ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, όμως όλα δείχνουν πως οι Θεσσαλονικείς θα κερδίσουν την κούρσα για την απόκτησή του. Είναι κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο Γιαννούλης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους διοικούντες της Άουγκσμπουργκ.

Μάλιστα ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο αυριανό (25/7) φιλικό της γερμανικής ομάδας απέναντι στη Σααρμπρίκεν, αφού έχει διεμηνύσει πως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους φέρονται να προσφέρουν περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Άουγκσμπουργκ, αλλά και ένα υψηλό συμβόλαιο στον Γιαννούλη, συνεπώς η αίσθηση που υπάρχει είναι πως αργά ή γρήγορα η επιστροφή του παίκτη στην Τούμπα θα επιτευχθεί.