Με την επιστροφή του Πλατανιά στη Γ΄ Εθνική ο σύλλογος γυρίζει σελίδα, αναθέτοντας τη θέση του γενικού διευθυντή στον Λεωνίδα Παπαδάκη, με πολυετή εμπειρία ως αθλητικός επιστήμονας και προπονητής φυσικής κατάστασης σε Ελλάδα και Κύπρο, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση της νέας προσπάθειας - Με θητεία σε Ομόνοια, Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά και Παναιτωλικό μεταξύ άλλων και σχετικές δημοσιεύσεις), ιδιοκτήτη του εξειδικευμενου σάιτ s11.gr για το θέμα της προπόνησης και της φυσικής κατάστασης.
Παρουσιάζει στο sportdog το πλάνο για την επόμενη ημέρα του Πλατανιά, εξηγεί γιατί η ανάπτυξη ταλέντων από τα Χανιά και συνολικά την Κρήτη αποτελεί προτεραιότητα, αναφέρεται στις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται στο προπονητικό κέντρο και στέλνει το μήνυμά του για τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Διαβάστε επίσης...
Ακόμα, αναφέρθηκε στο Μουντιάλ αλλά και σε όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
"Αυτό θέλουμε να πετύχουμε στον Πλατανιά - Η νεανικότερη ομάδα της Γ΄ Εθνικής - Να συσπειρώσουμε υγιείς δυνάμεις"
"Έχουμε στο μυαλό μας μια αρκετά καινοτόμα διαδικασία! Προσπαθούμε να οργανώσουμε τον σύλλογο, να σταθεί ξανά στα πόδια του, να τον εξελίξουμε διοικητικά και αγωνιστικά, με γνώμονα το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, για να καταστεί βιώσιμος με προοπτικές συνεχώς αναβαθμίσεων. Το νέο ΔΣ είναι ένα κράμα ντόπιων επιχειρηματιών μαζί με την οικογένεια Διαμαντάκη (Χανιώτες Ελληνοαμερικανοι) που αποφάσισε να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο του τόπου", ανέφερε αρχικά ο κύριος Παπαδάκης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τις προπονητικές υποδομές της ομάδας στο Μάλεμε:
"Είναι τα πόδια του συλλόγου, που θέλουμε να ισχυροποιήσουμε τόσο πολύ μέσα από την αναβάθμισή του. Γιατί αυτό θα είναι το άλφα και το ωμέγα της ομάδας. Όλο το σκεπτικό είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών, προπονητών, επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού, που θα περνάει την πόρτα του Μάλεμε. Η αναβάθμισή του είναι ζωτικής σημασίας στο νέο εγχείρημα, ήδη έχουμε ίσως την νεανικότερη ομάδα της Γ εθνικής 21,7 έτη μέσο όρο ηλικίας και το 75% να είναι ντόπιοι ποδοσφαιριστές".
Τι θα προσφέρετε με την τεχνογνωσία σας;
"Ο ρόλος μου είναι του διευθύνοντος σε όλο αυτό το πρότζεκτ. Είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα, που χρειάζεται αρκετά υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας σε όλα τα μέρη, από το μάρκετινγκ, την διοικητική υποστήριξη, μέχρι το αγωνιστικό κομμάτι. Ταυτόχρονα θα πρέπει να σπάσουμε στεγανά και νοοτροπίες χαμηλότερων κατηγοριών και να συσπειρώσουμε υγιείς δυνάμεις για να έρθει εις πέρας αυτό που θέλουμε".
"Αυτό ξεχώρισα στο Μουντιάλ - Για αυτό ενθουσιάζονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού - Μεγάλο ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ"
Σε θέματα της επικαιρότητας, πώς είδατε το Μουντιάλ;
"Ίσως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, διότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, είδαμε και τις μικρότερες εθνικές να κοιτάζουν στα μάτια τους μεγάλους, να τους δυσκολεύουν αρκετά. Ήταν μάλιστα αξιοσημείωτη η προσέλευση του κόσμου, βλέπουμε ξαφνικά να αναζωπυρώνεται στο μέγιστο βαθμό το πάθος και η θέληση για ταύτιση των ανθρώπων με μια ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο, όχι απλό άθλημα".
Κι ένα σχόλιο από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας, από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ;
"Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα με τα μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης, λόγω του ιστορικού του: αυτό που βλέπουν οι οπαδοί του είναι λογικό να τους ενθουσιάζει, από τη στιγμή που πήγαιναν από τη μία απογοήτευση στην άλλη. Οι άλλες τρεις ομάδες έχουν ζήσει χαρές και επιτυχίες πρόσφατα. Για αυτό θα πρέπει να ξεχωρίσουμε το συναίσθημα και να μην αφήνουμε να μας τυφλώνει. Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα διότι συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή και τα υπόλοιπα βασικά γρανάζια για την τρέχουσα σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει τη σταθερότητα που είχε και τα περασμένα χρόνια και το διασφαλίζει η παρουσία του ίδιου προπονητή, και ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο ερωτηματικό της χρονιάς διότι η μετάβαση στο νέο προπονητικό staff έχει δείξει η Ιστορία ότι δεν είναι ποτέ εύκολη".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο