Για ενδιαφέρον της Ράσινγκ σχετικά με τον Λορέντσο Σιπιόνι κάνουν λόγο στην Αργεντινή.
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Cómo Te Va» του DSPORTS Radio αναφέρθηκε ότι ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού είναι στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Σαντιάγκο Σόσα, μαζί με τον Αγκουστίν Καρντόσο της Λανούς και τον Αντρές Κούμπας των Βανκούβερ Γουάιτκαπς.
Διαβάστε επίσης...
Ο 21χρονος μέσος, που τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει βρεθεί στα… πιτς στην προετοιμασία της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ λόγω προβλήματος τραυματισμού στον ώμο, δεν κατάφερε στην πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα να πάρει φανέλα βασικού, αλλά στην πατρίδα του φαίνεται ότι έχει πέραση.
Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και μένει να φανεί αν θα προκύψει θέμα αποχώρησης του Σιπιόνι λόγω… συνωστισμού στον άξονα.
Στην περασμένη αγωνιστική περίοδο ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να πετύχει γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο