Για την απόκτηση του Κέρβιν Αριάγκα κινείται η ΑΕΚ, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, «Cadena Ser», με τον παίκτη της Λεβάντε να βρίσκεται παράλληλα και στην μεταγραφική λίστα της Θέλτα.
Όπως τονίζουν οι Ισπανοί, η Λεβάντε απέρριψε τις πρώτες προτάσεις από ΑΕΚ και Θέλτα για τον 28χρονο αμυντικό χαφ από την Ονδούρα, ο οποίος πήρε μεταγραγή πέρυσι από την Παρτιζάν.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με το transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία την δεδομένη χρονική στιγμή ανέρχεται στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο παρελθόν ο παίκτης είχε βρεθεί και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.
Noticia @SERDepValencia
El @RCCelta y el @AEK_FC_OFFICIAL compiten por fichar al pivote hondureño Kervin Arriaga
El @LevanteUD desestima las primeras ofertas y espera un nueva ofensiva
Una info de @AlemanSER https://t.co/BPh9Lp5wNP — SER Deportivos Valen (@SERDepValencia) August 6, 2026
Το δημοσίευμα για Αριάγκα
«Η Θέλτα ζήτησε από τον Κέρβιν λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να καταφέρει να απελευθερώσει χρήματα από παίκτες που ο Κλαούντιο Χιράλντες δεν έχει και οι οποίοι δεν έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία για την προετοιμασία, όπως ο Ματίας Βετσίνο, ο Κάρλες Πέρεθ, όπως και πως οι διαπραγματεύσεις που έχουν με την Εσπανιόλ για τον δανεισμό του Ουνάι Νούνιεθ, η οποία και θα απελευθέρωνε ένα σημαντικό μισθολογικό κόστος.
Από την πλευρά της, η ΑΕΚ γνωρίζει επίσης κάποιες κινήσεις στην ομάδα της και την επενδυτική της ικανότητα, εάν καταφέρει να προκριθεί στο Champions League. Ο ελληνικός σύλλογος θα πρέπει να αποκλείσει τον νικητή της μονομαχίας μεταξύ Λέφσκι Σόφιας και Καϊράτ Αλμάτι στην προκριματική φάση».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο