Όπως αποκάλυψε ο Κωστής Ραπτόπουλος, ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και να χωρίσουν έπειτα από 2.5 χρόνια σχέσης.
Η συγκεκριμένη είδηση φέρνει τα άνω-κάτω στη σόου μπιζ, καθώς ήταν ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα ζευγάρια στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πάρε Λιάγκα την είδηση ότι ο Ιωαννίδης χώρισε με τη Βουλγαράκη. Η κοπέλα γυρνάει άρον-άρον πίσω για να βρει δουλειά σε καλό πρωινάδικο. Αλλά και ο Φώτης με αρκετούς τραυματισμούς και κακοτυχίες θέλει να ανακάμψει με μια καλή χρονιά. Είναι λογικό γιατί ο Παναθηναϊκός ποδοσφαιρικά τον κατέστρεψε.
Γουστάρει να έρθει στην Ελλάδα ο Ιωαννίδης για τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι… χθες ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να ασχοληθεί με την πάρτη του, γιατί ταιριάζει περισσότερο σε σχέση με τον Ολυμπιακό.»
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο