Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γερεμέγεφ από το ρόστερ υποχρεώνει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εντείνουν τις ενέργειές τους προς την κατεύθυνση απόκτησης όχι ενός, αλλά δύο επιθετικών.

Ο Γερεμέγεφ έγινε αποδέκτης πρότασης από άλλη ομάδα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και, μάλιστα, με γενναία (κατά 50%) αύξηση των ετήσιων αποδοχών του σε σχέση με όσα προβλέπει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. Τίποτα, βέβαια, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά επειδή στον ΠΑΟΚ-όπως άλλωστε είναι και φυσιολογικό-δεν μπορούν από τώρα να μπουν στη διαδικασία συζητήσεων με τον Γερεμέγεφ για το μεταξύ τους συμβόλαιο, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, χαράσσουν πλάνο απόκτησης δύο φορ, προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική τριάδα, συμπεριλαμβανομένου του Μύθου.

Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟΚ: Έσκασε πρόταση, φεύγει ξένος άσος!

Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος στο ζήτημα απόκτησης φορ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα οδηγηθούν σε κάποιου είδους συμβιβαστική λύση, αλλά θα επιδιώξουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Από την πλευρά του, ο Αλέσιο Λίσι αρχίζει να πιέζει τον Λέο Μάτος για να επισπεύσει τις ενέργειες του για την έλευση φορ στον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα στις προσεχείς υποχρεώσεις της.

Πηγή: forzaonline