Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην επικείμενη πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Ντόρτμουντ, αλλά και τις συνέπειες που θα υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ.

«Οδεύουμε προς αυτή τη μεταγραφή που προκαλεί τεράστια αναστάτωση στον ΠΑΟΚ. Μια χρονιά ήταν κοντά στη Ζάλτσμπουργκ, μια κοντά στη Στουτγάρδη, αλλά δεν έγινε η μεταγραφή. Τώρα περιμένουμε την κατάληξη της υπόθεσης από τη Γερμανία. Έγιναν διαπραγματεύσεις, σε πολύ κακό τάιμινγκ για την ομάδα, πριν από κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το ποσό που προσφέρεται λέγεται πως είναι 28 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. μπόνους, ενώ υπάρχει πληροφορία-που δεν είναι τσεκαρισμένη-και για ποσοστό μεταπώλησης 17,5%. Όμως δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του ο Κωνσταντέλιας είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν πολύ μεγάλες αντιδράσεις και προκύπτει μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα. Προφανώς ο ΠΑΟΚ θα κάνει κινήσεις, αλλά το κλίμα που δημιουργείται είναι πολύ βαρύ και η συσπείρωση που είναι αναγκαία χάνεται», ανέφερε.