Μόνο η ανακοίνωση μένει για την ένταξη του Γιάννη Κωνσταντέλια στο ρόστερ της Ντόρτμουντ, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παραμένουν έντονα δυσαρεστημένοι.
Μέχρι και το βράδυ της Κυριακής (16/8) συνέχιζαν να βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης να πει το «ναι» στην πώληση του 23χρονου άσου, αλλά θα έχει και συνέχεια η κινητοποίησή τους.
Διαβάστε επίσης...
Από το πρωί της Δευτέρας (17/8), λοιπόν, οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα είναι ξανά έξω από τα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να συνεχίσουν τη συμβολική κατάληψη και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν όλο τον λαό του ΠΑΟΚ οργανωμένο και μη αύριο 8:30 το πρωί να παραβρεθούν έξω από τα γραφεία της παε ΠΑΟΚ για να συνεχιστεί η συμβολική κατάληψη. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ».
Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφή του Κωνσταντέλια δεν μπορεί πια να χαλάσει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει κάποιους παίκτες ως αντάλλαγμα από την Μπορούσια.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο