Δηλώσεις για τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Φεντόρ Τσάλοφ, έκανε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Ο Ρώσος χαφ υποστήριξε ότι ο Τσάλοφ, που πάντως έχει τεθεί νοκ άουτ με πρόβλημα τραυματισμού, πρέπει να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς και να διεκδικήσει τη θέση του.

Ατάκα Οζντόεφ: "Πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ"!
Intime

«Φυσικά, μιλάμε με τον Τσάλοφ και συζητήσαμε πολλά πράγματα. Παρακολουθεί την Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας και μιλάει με τους παίκτες με τους οποίους έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Ρωσία. Καταλαβαίνει το τωρινό επίπεδο εδώ κι εκεί.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Τσάλοφ πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσει να καθιερωθεί στην Ευρώπη. Επειδή έχει τις δυνατότητες για αυτό. Και το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έχω ήδη πει, είναι αυτή τη στιγμή πιο δυνατό από την Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας. Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση», δήλωσε ο Οζντόεφ στο RB Sport.