Εφόσον, φυσικά, προκύψει πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά την ομάδα - Ο 32χρονος Ισπανός βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ο Άρης διαθέτει πλέον αρκετές επιλογές στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ράφα Μιρ, Τίνο Καντεβέρε και Κριστιάν Κουαμέ να βρίσκονται στα πλάνα. Ως εκ τούτου, μια αξιόλογη πρόταση για τον Μορόν θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.
Διαβάστε επίσης...
Με 300.000 ευρώ θέλει να τον πάρει ο ΑΠΟΕΛ!
Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, πάντως, δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά, καθώς υπάρχει σημαντική οικονομική απόσταση. Οι Κύπριοι φέρονται να μπορούν να διαθέσουν περίπου 200.000-300.000 ευρώ, ποσό που δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Άρη. Οι «κίτρινοι» δεν συζητούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Μορόν χωρίς ικανοποιητικό αντάλλαγμα ή να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο