Ούτε την έναρξη του πρωταθλήματος δεν θα προλάβει ο Μικέλε Ντ’ Αουσίλιο, αποχωρώντας από τον Ηρακλή κι ενώ είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Αβελίνο στις αρχές Ιουλίου.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, ενώ ο Βάλτερ Ματσάρι τον είχε εκτός πλάνων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, όπου ο «Γηραιός» ηττήθηκε με 3-1 και έμεινε εκτός της League Phase.

Ιταλικά δημοσιεύματα, λοιπόν, αναφέρουν ότι ήδη ο Ντ’ Αουσίλιο γυρίζει στη χώρα του, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Πεσκάρα, και πάλι με τη μορφή δανεισμού από την Αβελίνο.

Μένει να φανεί αν θα ακολουθήσουν και άλλες πρόωρες αποχωρήσεις από τους «κυανόλευκους» κι ενώ δεν είναι μυστικό πως και ο ίδιος ο Ματσάρι έχει βρεθεί σε καθεστώς αμφισβήτησης από τη διοίκηση του Ηρακλή, με το ματς της πρεμιέρας της Super League ενάντια στην ΑΕΚ να κρίνει ενδεχομένως πολλά για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο.

Άλλωστε, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι γνωστό πως δεν το έχει σε τίποτα να προχωρά τάχιστα σε αλλαγές προπονητών.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
InTime/ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ