Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Σουηδός επιθετικός, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Τζακάρτα της Ινδονησίας και ο ίδιος μέσω μηνύματος στα social media αποχαιρέτησε τον Δικέφαλο του Βορρά τονίζοντας ότι απόλαυσε το κάθε δευτερόλεπτα ως παίκτης της ομάδας.

Το ευχαριστώ του Γερεμέγεφ σε Σαββίδη - "Απόλαυσα κάθε στιγμή στον ΠΑΟΚ"
Intime

«Η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της

Πρώτα απ’ όλα, ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κύριο Σαββίδη, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαρία για όλα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή Ραζβάν και τον κύριο Καρυπίδηπου πίστεψαν σε μένα και μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Είμαι για πάντα ευγνώμων και ελπίζω να ανταπέδωσα, τουλάχιστον έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είναι απίστευτο πόσο γρήγορα με κάνατε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα. Δε μπορώ να σας αναφέρω όλους, επειδή είναι μια μεγάλη οικογένεια, αλλά ξέρετε ποιοι είστε και σας αγαπώ.

Μετά, φυσικά, τους συμπαίκτες μου, τόσους πολλούς ποιοτικούς παίκτες και καλά παιδιά και εσείς με βοηθήσατε πολύ.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ίσως να μην ακούγεται αληθινό, επειδή δεν έμεινα τόσο πολύ, αλλά είναι απίστευτο το πως μου φερθήκατε. Η υποστήριξή σας σε εμένα και την οικογένειά μου ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί και θα είμαι για πάντα ευγνώμων, πιστέψτε με.

Παρόλο που ο χρόνος μου στο σύλλογο ήταν σύντομος, απόλαυσα ΚΑΘΕ δευτερόλεπτο», έγραψε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.