Ο Νταβίντ Κάρμο που μπήκε αλλαγή στο 57΄ στη θέση του Πιρόλα «λύτρωσε» τον Ολυμπιακό στο 82΄ με δυνατό σουτ με το αριστερό, για το τελικό 1-0 επί του Ατρομήτου, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ροντινέι είχε κάνει το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Ρόκα που γύρισε ξανά και εκεί ο Κάρμο κατέβασε και εκτέλεσε δίνοντας τους τρεις βαθμούς στους «ερυθρόλευκους». H ομάδα του Πειραιά είχε και χαμένο πέναλτι στο 79ο λεπτό, όταν ο Ελ Κααμπί που το εκτέλεσε σκαφτά στο κέντρο της εστίας, είδε τον πολύ καλό απόψε, Χουτεσιώτη, να μπλόκαρει άνετα.
Διαβάστε επίσης...
Στο 10ο λεπτό, ο Ελ Κααμπί είχε στείλει με κεφαλιά ψαράκι την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ. Στο 90+1' την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο Ρόντινέι (90+1΄) για μαρκάρισμα με τις τάπες πάνω στον Τσιλούλη, για να ολοκληρώσει με 10 παίκτες τον αγώνα η ομάδα του Πειραιά.
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα στο κεντρικό βίντεο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο