Κομμάτι της προπόνησης του Παναθηναϊκού μετά από σχεδόν 40 μέρες ακολούθησε ο Ντάβιντε Καλάμπρια, που ανεβάζει στροφές και ίσως προλάβει να τεθεί στην διάθεση του Τζέικομπ Νίστρουπ για τη ρεβάνς με την Χράντετς Κράλοβε στην Τσεχία για τα play offs του UEFA Conference League.

Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς ο Δανός τεχνικός βλέπει να προστίθεται μια λύση για την θέση του δεξιού μπακ, μετά την θλάση που υπέστη ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας και που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Ευχάριστο για Νίστρουπ στο Κορωπί - Ακόμη μία λύση
Intime

Η σημερινή προπόνηση

Από εκεί και πέρα, στην πρωινή προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης μετά το ρεπό του Σαββάτου οι Πράσινοι δούλεψαν εντατικά ενόψει της αναμέτρησης με την τσεχική ομάδα. 

Το πρόγραμμα της προπόνησης αρχικά περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια, ο Νίστρουπ και οι παίκτες του δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη. Ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ευχάριστο για Νίστρουπ στο Κορωπί - Ακόμη μία λύση
Intime