Στην απόκτηση του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς προχωρά η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ως γνωστόν, ο Κροάτης τερματοφύλακας είχε συνδεθεί έντονα με μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε κρίνει ότι δεν ήταν αυτό που χρειάζονταν οι «ερυθρόλευκοι» για τη διάδοχη κατάσταση του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

O Nτομινίκ Λιβάκοβιτς
ΙnTime

Ο διεθνής γκολκίπερ, σύμφωνα πάντα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, συμφώνησε για συμβόλαιο έως το 2030 με τους πρωταθλητές Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να δίνει 2 εκατομμύρια ευρώ στη Φενέρμπαχτσε, ποσό που μαζί με τα μπόνους μπορεί να ανεβεί στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, σε πρώτη φάση ο Λιβάκοβιτς φαίνεται ότι θα δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα και θα ενταχθεί στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2027 ως αντικαταστάτης του Βόιτσεχ Σέζνι, καθώς τότε θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Πολωνού πορτιέρε. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μείνει ως τρίτος τερματοφύλακας, αν δεν βρεθεί η κατάλληλη ομάδα για να παίξει δανεικός.