Την… πόρτα του Νέλσον Ντεόσα χτύπησαν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είχαν τύχη.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει Ισπανός δημοσιογράφος, αναφέροντας ότι ο Κολομβιανός χαφ της Μπέτις δεν ήθελε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που δέχθηκε από τους Πειραιώτες και το «τριφύλλι».
Διαβάστε επίσης...
Βάσει πάντα του ίδιου δημοσιεύματος, ο 26χρονος μέσος επιθυμεί να παραμείνει στους «βερδιμπλάνκος», στους οποίους πήγε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μοντερέι και ενώ έχει συμβόλαιο έως το 2030.
Παράλληλα, ο Ντεόσα, που στη σεζόν 2025-26 μέτρησε 35 συμμετοχές με μία ασίστ με τη φανέλα της Μπέτις, είχε προτάσεις και από τις Χαλ, Σαουθάμπτον, Παλμέιρας και Βάσκο Ντα Γκάμα, ωστόσο είπε «όχι» και σε αυτές τις τέσσερις ομάδες.
Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι «ερυθρόλευκοι» και οι «πράσινοι» θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους στη μεσαία γραμμή.
Información @RealBetis
Situación a 8 DÍAS para el CIERRE del Mercado de fichajes
Para que lleguen CEBALLOS Y AMRABAT, tendrían que salir DEOSSA, PABLO GARCÍA, y OTRO FUTBOLISTA MÁS. Con el colombiano y el canterano NO HAY LÍMITE para los dos.
IMPORTANTE. Deossa… pic.twitter.com/349dSxMy05 — Fran Campos Vázquez (@FranCamposv90) August 25, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο