Στην απόκτηση του Γκουστάβο Πουέρτα πλησιάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κάνει... all in στην υπόθεση!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι ειναι έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 16 εκατ. Ευρώ στην Ρασίνγκ Σανταντέρ για να αποκτήσουν τον 23χρονο κεντρικό μέσο της ισπανικής ομάδας πραγματοποιώντας έτσι και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πουέρτα, που προέρχεται από καλό Μουντιάλ με την Κολομβία και έχει παίξει σε Μπάγερ Λεβερκούζεν, Νυρεμβέργη, Χαλ και Ρασίνγκ με την οποία κέρδισε την άνοδο στη La Liga της Ισπανίας, αποτελούσε το Νο1 στόχο του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι τελικά θα τον φέρει και στην Ελλάδα.

Κοντά σε ιστορική μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Συζητά και με Άλβαρες-Βάργκας!

Τι ισχύει για Άλβαρες και Βάργκας 

Παράλληλα όμως στο Λιμάνι, συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και για τον Μεξικανό χαφ Έντσον Άλβαρες για τον οποίο έχουν γίνει επαφές και με την Γουέστ Χαμ στην οποία ανήκει, ενώ εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα και στην υπόθεση του Ρούμπεν Βάργκας, η οποία επίσης πηγαίνει καλά. Δεν είναι βέβαια εύκολη μεταγραφή και ούτε βρίσκεται τόσο κοντά όσο αυτή του Πουέρτα και για αυτό στο Λιμάνι κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.